Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Plíseň na nehtu

Jak dlouho trvá, než se toho zbavím a co je na to nejlepší si dát, myslím bylinky, ne Batrafen...

Odpovědi na otázku

Některé rady jsou faktu super. Mi pomohly antimikotické masti z lékárny, ani jsem nešla ke kožnímu. Pak se mi to vrátilo, tak jsem se ptala ještě co mám dělat ať se to nevrací, tak mi poradili Donnu Nails jako nehtovou výživu, díky které nehet zesílí a bude odolnější a fakt, pomohlo to, už přes rok mám klid.
Také jsem pro přírodní gely, zejména z aloe vera, která má antimykotické a protizánětlivé vlastnosti, navíc podporuje imunitní systém.. Důležité je však také odstranit příčinu, aby se infekce už nevracela.. Houby a plísně rostou nejlépe v pH kolem 5, proto je nutné tělo odkyselit, aby se plíseň nemohla množit v organismu a napadat kůži a sliznice.. Zajímám se o tuto problematiku už delší dobu a rád poradím co a jak přesně funguje.. Pište na jakub.mitro@seznam.cz a já vám rád poradím..
Doporučuji bylinkový čistě přírodní gel. Působí skvěle. Navíc má využití v mnoha oblastech. Je to taková domácí lékárnička : dezinfikuje a zklidní podrážděnou pokožku (při svědění, po štípnutí hmyzu, po holení apod.) a výrazně v ní stimuluje revitalizační procesy (např. při odřeninách či popáleninách). Gel Vám uleví při unavených a namožených svalech, podpoří funkci kloubů. Urychlí vstřebávání modřin, osvědčuje se i při zhmožděninách, oparech, bolestech zubů (i u dětí). Napomůže k odstraňování bradavic, kuřích ok, mozolů,proleženin a jizev, bércových vředů. Neváhejte mě kontaktovat mailem jjaayy@seznam.cz. Na jakékoliv dotazy vám odpovím a ráda se vám budu věnovat.
Jednoznačne lekar spolehlivy lek na to neni
Co Canesten mast? Nebo zajít na kožní, to bude jistější.
Dnes sú rôzne maste a prípravky môžes si kúpiť voľne v lekárni,netreba ani lekársky predpis.
Dojít na kožní.
masti - ty doporučí dermatolog, hygiena. Plísně jsou ošemetné, velmi rády se neustále vrací, bohužel
Prevence - o nohy je třeba preventivně pečovat: nohy udržovat čisté a suché, po umytí je řádně osušit, používat vlastní ručník, nosit zásadně vlastní obuv, na návštěvy nosit vlastní přezůvky, nechodit bez bot v šatnách bazénů, sprchách a saunách, nosit bavlněné ponožky, které brání zapaření nohou, boty pravidelně a pečlivě dezinfikovat
Plísňová onemocnění nehtů jsou velmi úporná, protože parazitická houba prorůstá nehtovou ploténkou, někdy až do nehtového lůžka. Na rozdíl od plísňových onemocnění kůže, která je možné léčit pomocí antimykotických mastí a krémů, je nutné postižené nehty léčit buď antimykotickým lakem, nebo centrálně pomocí tablet s antimykotikem. Růst plísně se zastaví a nehet se nechá odrůst. Plísně a kvasinky mají rády teplo a vlhko, proto se jim daří hlavně na nohou. Léčba plísně meziprstí je důležitou prevencí vzniku plísňových nemocí nehtů.
nejlepší si zajít ke kožnímu k odborníkovi
Nehty se natírají protiplísňovými vodičkami, krémy nebo lakem.
Pravidelne si robte kúpeľ zo šalvie, dubovej kôry alebo prasličky roľnej.V boji proti plesniam pomáha aj nechtík lekársky. Ľubovník bodkovaný má antibakteriálne účinky a obsahuje aj látky posilňujúce imunitný systém – flavonoidy, vďaka čomu je účinný aj proti plesniam.
Chce to mastičky a léky,někdy užívat společně,proto navštivte lékaře je to nejlepší .
Ještě jedna věc. Pokud byste se nemohla plísně zbavit, tak doporučuji se objednat na stěry - aby Vám mohli určit, co máte přesně za plíseň a léčit rovnou tu správnou a ne metodou pokus a omyl.
Pokud bude využívat nějaké mazání či kapičky, je vždy dobré také před aplikací trochu nehet obrousit, aby mohlo léčivo působit blíže problematického místa.
Taky doporučuji zajit k lekaří
Onychomykoza = plísen na nehtech se jak jste se mohli dočíst úspěšně léčí léky, vodičky typu BATRAFEN jsou naprosto neučinné. Doporučuji léčbu tabletkami, musíte se ovšem připravit na větší množství nežádoucích učinků,mezi hlavní připadí častá bolestivost zad a kloubů a nutné jaterní testy.
mě to trvalo celé měsíce, více než půl roku,,a vrací se to, masírovala jsem kapky z lékárny a oplachy jemně octovou vodou
Dojděte si ke kožnímu. Nejspíš vám dá nějakou mastičku, nebo vám aspon poradí.
Zkuste potírat aleo vera nebo mastmi z nich.
zkusit aloen nebo k lékaři
Také bych doporučovala zajít k lékaři.
zkuste teatree, pokud nezabere tak je lépe zajít k lúkaři
Plíseň na nehtu se sama od sebe neztratí.Chce to mastičky a léky,někdy užívat společně,proto navštivte lékaře.Babská rada říká,že nehet potírat česnekem.
Nehty rostou celkem rychle, počkat, až odroste, někdo si to máčí v zeleném čaji...